مشاوره وكيل اينترنتي،، جرم توليد اطلاعات كذب در پادكستهاي اجتماعي جعلي
جرم توليد اطلاعات كذب در پادكستهاي اجتماعي جعلي
با رشد سريع و استفاده گسترده از رسانه هاي اجتماعي ، اينترنت به يك زمينه پرورش براي اطلاعات دروغين و اخبار جعلي تبديل شده است. در سالهاي اخير ، توليد و انتشار اطلاعات دروغين از طريق رسانه هاي اجتماعي به يك مشكل جدي تبديل شده است و منجر به گسترش اطلاعات نادرست و ايجاد آسيب به افراد و جامعه مي شود.
اتهامات سايبري مانند بمب ساعتي هستند. اي وكالت اين بمبها را قبل از انفجار خنثي ميكند.
يك شكل خاص از اطلاعات دروغين كه در سالهاي اخير كشش را به خود جلب كرده است ، از طريق پادكست هاي جعلي رسانه هاي اجتماعي است كه به عنوان "Deepfakes" نيز شناخته مي شود. اين پادكست ها ضبط هاي صوتي يا تصويري دستكاري شده اند كه به نظر مي رسد كه شخص مي گويد يا كاري را انجام مي دهد كه در واقع انجام نداده است. آنها را مي توان با استفاده از فناوري پيشرفته رايانه و الگوريتم هاي پيشرفته ايجاد كرد و تشخيص آنها را از محتواي واقعي دشوار مي كند.
توليد و انتشار چنين اطلاعات دروغين از طريق رسانه هاي اجتماعي نه تنها غير اخلاقي بلكه در بسياري از كشورها غيرقانوني است. در ايران ، قانون مجازات اسلامي مقرراتي دارد كه توليد و توزيع اطلاعات دروغين را از طريق رسانه هاي اجتماعي از جمله پادكست مجازات مي كند. طبق ماده 692 قانون مجازات اسلامي ، هركسي كه اطلاعات دروغين را ايجاد يا توزيع كند يا گزارش هايي را تهيه كند كه مي تواند امنيت و آرامش جامعه را به خطر بيندازد مي تواند با حبس شش ماه تا دو سال و جريمه روبرو شود.
هر ايميل ميتواند مدرك يك پرونده باشد. اي وكالت به شما ياد ميدهد چگونه از خود محافظت كنيد.
علاوه بر جرم و جنايت پادكست هاي جعلي ، ساير جرايم سايبري مربوط به رسانه هاي اجتماعي و اينترنت نيز در ايران شناخته و جرم و جنايت شده است. اين موارد شامل هك كردن ، سرقت هويت ، سايبرينگ و حمله سايبري در ميان ديگران است. اين جنايات جرائم جدي تلقي مي شود و مي تواند منجر به حبس و جريمه هاي سنگين شود.
اتهامات سايبري ميتوانند مانند كابوس باشند. اي وكالت با دفاع قاطع در **جرايم اينترنتي** شما را از اين كابوس نجات ميدهد.
با افزايش جرايم سايبري ، دولت ايران براي تقويت قوانين و مقررات خود براي مبارزه با چنين جرائم اقداماتي انجام داده است. در سال 2018 ، شوراي عالي فضاي مجازي سياست ملي امنيت سايبري را تصويب كرد ، كه شامل اقدامات براي جلوگيري و كنترل جرايم سايبري است. اين سياست با هدف محافظت از شهروندان در برابر تهديدهاي آنلاين و محافظت از امنيت ملي اين كشور است.
علاوه بر اين ، قوه قضاييه ايران دادگاه هاي تخصصي را براي رسيدگي به جرايم سايبري تأسيس كرده و مجازات هاي چنين جرائم را افزايش داده است. به اين دادگاهها صلاحيت تحقيق و پيگرد قانوني در سايبري ، از جمله موارد مربوط به رسانه هاي اجتماعي و اينترنت داده شده است.
در پايان ، توليد و توزيع اطلاعات دروغين از طريق رسانه هاي اجتماعي ، به ويژه در قالب پادكست هاي جعلي ، به يك نگراني اساسي در ايران تبديل شده است. علاوه بر پيامدهاي اخلاقي ، اين اقدامات جنايتكار هستند و مي توانند منجر به حبس و جريمه شوند. براي افراد بسيار مهم است كه از خطرات انتشار اطلاعات دروغين آگاه باشند و دولت همچنان به تقويت قوانين و مقررات خود براي مبارزه با جرايم سايبري و محافظت از شهروندان خود ادامه دهد.
حتي يك فعاليت ساده در شبكههاي اجتماعي ميتواند پيامدهاي حقوقي غيرمنتظرهاي به همراه داشته باشد. تيم حقوقي اي وكالت با تخصص در زمينه وكالت جرايم اينترنتي، آماده بررسي پرونده شما و ارائه راهكارهاي حقوقي مؤثر است. براي دريافت مشاوره تخصصي، همين امروز با ما تماس بگيريد.
ديگر خدمات موسسه حقوقي اي وكالت، در حوزه ي جرايم سايبري
جرايم فضاي مجازي، جرم انتشار اطلاعات هويتي جعلي
جرايم فضاي مجازي، دستكاري اطلاعات شخصي در ديتابيس
جرايم فضاي مجازي، سرقت دادههاي شخصي از حسابهاي كلاد
جرايم فضاي مجازي، نقض حريم خصوصي با شنود سايبري
جرايم فضاي مجازي، جرم افشاي اطلاعات شخصي در چتها
و بيش از صد ها خدمات ديگر در حوزه وكالت جرايم فضاي مجازي
وكيل جرايم سايبري | وكيل جرايم فضاي مجازي | وكيل جرايم رايانه اي
📊 حل اختلافات مالي ناشي از معاملات ارزهاي ديجيتال
📍 وليعصر بالاتر از ميدان ونك، پلاك 2475، واحد 8
📩 info[at]evekalat.com
📞 02188883653
برچسب: وكيل توهين اينترنتي، وكيل افتراي آنلاين، وكيل نشر اكاذيب، وكيل مزاحمت سايبري، وكيل باج افزار، وكيل هك و نفوذ، وكيل بدافزار، وكيل جرايم بازي هاي آنلاين،
ادامه مطلب