جرايم فضاي مجازي، اخاذي با استفاده از نرمافزارهاي جاسوسي، اي وكلالت وكيل جرايم سايبري و جرايم فضاي مجازي:
فضاي مجازي يك دنياي بيپايان از اطلاعات، ارتباطات و فعاليتهاست كه هر روزه بسياري از ما با آن در ارتباط هستيم. از ارسال پستهاي در شبكههاي اجتماعي، خريد اينترنتي، تبادل ايميل و تماشاي ويدئوها، تقريباً هر كاري كه در دنياي واقعي انجام ميدهيم، در فضاي مجازي نيز انجام ميشود. اما آيا به اين مسئله فكر كردهايم كه چقدر امنيت وحريم خصوصي ما در اين فضا محدود است؟ آيا از خطرات و جرايمي كه در اين فضا وجود دارد، آگاهي داريم؟
يكي از مهمترين جرايمي كه در فضاي مجازي ميتوان به آن اشاره كرد، اخاذي است. اخاذي به معناي تهديد، تحميل جرم و يا ايجاد وضعيت ناپايدار براي فردي است كه به طور مستقيم يا غيرمستقيم منجر به كسب منافع مالي يا ساير منافع نفعي براي خود و يا ديگران ميشود. در فضاي مجازي، با استفاده از نرمافزارهاي جاسوسي و ابزارهاي مخصوص، افرادي كه در اين فضا فعاليت ميكنند ممكن است به راحتي وارد دادههاي شخصي و هويت ديگران شوند و اطلاعات آنان را به دست آورده و به منافع خودشان استفاده كنند. مثلاً افرادي كه تحت رايانههاي هدف قرار ميگيرند، ميتوانند با استفاده از نرمافزارهاي جاسوسي، كليدهايي كه در كيبورد فرد مورد نظر فشرده ميشود را ضبط كرده و اطلاعات حساس را در اختيار داشته باشند.
همچنين، هكرها نيز از طريق نرمافزارهاي خبيث ميتوانند به سيستمهاي شخصي و سرورهاي شركتها نفوذ كرده و اطلاعات مهم و حساس را به دست آورده و در برابر فدراليستها بفروشند. اين عمليات ميتواند به خطر امنيت ملي و اقتصادي يك كشور تبديل شود.
با پيشرفت فناوري، جرايم فضاي مجازي نيز پيچيدهتر و تا حدي هم درك نشدني تر شدهاند. بعضي از فردها از طريق ايميلهاي جعلي و نصب نرمافزارهاي مخرب، به اطلاعات شخصي و مالي دسترسي پيدا ميكنند و از آنها براي ارتكاب جرايم مالي مختلف استفاده ميكنند. همچنين، با توجه به اينكه هر فردي ميتواند در فضاي مجازي هويتهاي مختلفي بپذيرد، تعداد افرادي كه در جرايم نامناسب مثل تحريك به استفاده از مواد مخدر يا تبليغاتهاي جعلي در شبكههاي اجتماعي دخيل هستند، افزايش يافته است.
بنابراين، از اين جهت ميتوان گفت كه براي جلوگيري از جرايم فضاي مجازي، استفاده از نرمافزارهاي ضد ويروس و بهروزرساني سيستمها به روز و مداوم، از مهمترين اقدامات است. همچنين، بايد از در دسترس بودن اطلاعات شخصي در فضاي مجازي بسيار محتاط بود و از اشتراكگذاري اطلاعات محرمانه و استفاده از كلمات عبور قوي، حفاظت كرد.
از طرفي، در مواجهه با جرايم فضاي مجازي، نيز ميتوان به اي وكلالت و وكيل جرايم سايبري اشاره كرد. اين افراد با داشتن دانش و تخصص در زمينه حقوق سايبري، به حل و فصل جرايم مختلف در فضاي مجازي ميپردازند و به ارائه مشاورههاي لازم به مراجع قضايي و قانوني ميپردازند.
در نهايت، بايد يادآوري كرد كه فضاي مجازي هرگز از خطرات جرايم ناشي از استفاده نادرست و بدون نظارت از آن پاك نيست. بنابراين، علاوه بر توجه به نكات امنيتي و پيشگيري از جرايم، همكاري در اعمال قوانين و حمايت از افراد متضرر از جرايم فضاي مجازي، نقش مهمي در كاهش اين جرايم ايفا ميكند.
ديگرخدمات اي وكالت در حوزه وكالت جرايم سايبري: وكيل جرايم فضاي مجازي، سرقت اطلاعات محصولات از طريق نفوذ، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات تحقيقاتي، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، نفوذ به سيستمهاي تحقيقاتي سازمانها، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات فني، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، سرقت اطلاعات فني از طريق نفوذ، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات نرمافزاري، وكيل جرايم سايبري وكيل جرايم فضاي مجازي، نفوذ به سيستمهاي نرمافزاري سازمانها، وكيل جرايم سايبري
اي وكالت متخصص وكالت جرايم فضاي مجازي آدرس: دفتر ونك : خيابان وليعصر بالاتر از ميدان ونك، پلاك 2475، واحد 8 تماس: ۰۲۱۸۸۶۴۲۱۵۹ همراه / واتس آپ : ۰۹۰۵۱۸۱۰۰۵۰ وب سايت: evekalat.com
برچسب: پيگيري حقوقي پروندههاي سايبري، سرقت محتوا در فضاي مجازي، جرايم سايبري سازمانيافته، جرايم مرتبط با بيتكوين، نظارت بر فعاليتهاي سايبري، حفاظت از حقوق كاربران، بازرسي ديجيتال، مشاوره حقوقي هك و نفوذ، تحليل حقوقي بدافزارها، قوانين مقابله با جاسوسي سايبري، راههاي شكايت از كلاهبرداران اينترنتي، مجازاتهاي نقض حريم خصوصي، پيگيري قضايي تخلفات اينترنتي، مسئوليت كيفري مديران سايتها، نقش وكالت در جرايم اينترنتي،
ادامه مطلب